home       kalender        trainingen        uitslagen        foto's        accommodatie        info        contact
     


Accommodatie

ACO Van Elderen beschikt per 1 november 2008 over een blauwe kunststofbaan die voldoet aan de NOC*NSF normering. Naast deze schitterende blauwe baan staat een laagbouw clubhuis voorzien van alles wat nodig is voor een atletiekvereniging.

Het clubhuis
Bij de baan staat een laagbouw clubhuis voorzien van alles wat nodig is voor een atletiekvereniging, zoals een groot materialenberging, een goed geoutilleerd krachthonk, medische ruimte, kantine met keuken en natuurlijk de benodigde kleedruimtes.

Clubhuis

De atletiekbaan
De atletiekbaan waar ACO Van Elderen haar trainingen verzorgd is een 6-laans kunstsofbaan. Op de atletiekbaan zijn vrijwel alle technische nummers eenmalig voorzien, hoogspringen, verspringen, hink-stap-sprong, speerwerpen, disuswerpen, kogelstoten, etc. Het enige technische nummer wat niet bij ACO Van Elderen beoefend kan worden is poolstokhoogspringen. Voor de loopnummers is de atletiekbaan ook uitermate geschikt, zelf voor steeple kan men bij ACO Van elderen terecht. De atletiekbaan is een zogenaamde C-locatie, daarnaast is de baan per 22 september 2009 officieel goedgekeurd door de Atletiekunie. Wat weer betekend dat de goedgekeurde voorzieningen wedstrijd- en trainingswaardig zijn en voldoen aan de eisen voor erkenning van records. Het keuringscertificaat is te aanschouwen in het clubhuis van ACO Van Elderen. Hieronder een impressie van de blauwe kunststofbaan.

Impressie atletiekbaan

 

Volg ACO Van Elderen   home       kalender        trainingen        uitslagen        foto's        accommodatie        info        contact