home       kalender        trainingen        uitslagen        foto's        accommodatie        info        contact
     


Kom een maand gratis mee trainen!

Wat is atletiek?
Veel mensen denken dat atletiek alleen bestaat uit hardlopen, maar dit is niet waar. Atletiek bestaat uit allerlei verschillende onderdelen zoals lopen, springen en werpen. Atletiek is een sport waarbij alleen de eigen prestatie telt. Atletiek kan dus door iedereen gedaan worden. Het gaat niet om hoe goed u bent in de verschillende onderdelen maar dat u plezier in het sporten heeft.

Wanneer kan ik op Atletiek?
Als u tussen de 7 en 70 jaar bent en zin heeft om bij de atletiek te komen, is het gemakkelijk om de sportkleding aan te trekken en buiten een rondje te gaan hardlopen.

Veel leuker is het natuurlijk om bij een club te gaan trainen. Het is altijd erg gezellig, omdat u traint met uw eigen leeftijdsgenoten. Atletiek Club Ommen is een leuke sportvereniging die open staat voor iedere enthousiaste sporter.

Wedstrijden
Natuurlijk kun u ook meedoen aan wedstrijden. Als u lid wordt van ACO Van Elderen word u ook lid van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie kortweg Atletiekunie. Zo kunt u aan heel veel wedstrijden meedoen. Het meedoen aan wedstrijden is altijd een gezellige boel. Natuurlijk wordt er serieus om de beste tijden en / of afstanden gestreden. Iedereen doet mee aan een wedstrijd om zijn of haar persoonlijke record te verbreken. Ook gezelligheid en lol staan bij wedstrijden hoog in het vaandel.

Zin om bij ACO van Elderen te komen trainen?
Lijkt atletiek u leuk en wilt u graag mee komen trainen tijdens een van onze trainingen? U bent van harte welkom! Kijk in het menu onder ''contact'' met wie u contact op kunt nemen.

Volg ACO Van Elderen   home       kalender        trainingen        uitslagen        foto's        accommodatie        info        contact